Ένα σενάριο το οποίο συμβαίνει συχνά στα εστιατόρια αλλά και γενικότερα είναι η επιθυμία του σερβιτόρου να μην τυπώσει την παραγγελία που πέρασε σε ένα τραπέζι. Γιατί αρκετές φορές ο πελάτης πάει στο bar, παίρνει για παράδειγμα μία κόκα κόλα από το ψυγείο, λέει στον σερβιτόρο να την καταχωρήσει στον λογαριασμό του αλλά εάν αυτή τυπωθεί τότε το προσωπικό της κουζίνας θα του την ξανά πάει.
Στο Meridian Order αυτό γίνεται πάρα πολύ απλά. Μέσα στην οθόνη της παραγγελίας υπάρχει ένας διακόπτης που μπορεί να απενεργοποιήσει ο σερβιτόρος ο οποίος είναι πάντα ενεργός και δηλώνει εάν θα τυπωθεί η παραγγελία. Έτσι ο σερβιτόρος έχει στο χέρι του την δυνατότητα να μην τυπώσει την παραγγελία και απλά να την καταχωρήσει μέσα στο σύστημα.