Η ArionSoftware σας προσφέρει την υπηρεσία DisasterRecovery, δηλαδή το σύστημα ανάκαμψης – επαναφοράς των δεδομένων σας, στο MicrosoftCloud, σε περίπτωση καταστροφής του/των PDA που χρησιμοποιείτε.

Η νέα, πρωτοποριακή προσφορά, περιλαμβάνεται στην τρίτη, πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση του MeridianOrder που σας παρέχει η εταιρεία. Έτσι, εκτός από περισσότερο λειτουργική και εύχρηστη, η νέα έκδοση είναι και καινοτομική!

Η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας, κρύβει απρόσμενους κινδύνους για τις συσκευές παραγγελιοληψίας που χρησιμοποιείτε. Μία πτώση του PDAστο έδαφος, μία τριβή του σε σκληρή επιφάνεια (τοίχος, τραπέζι, πάγκος) ή άλλη πιθανή φθορά, μπορεί να το θέσει εκτός λειτουργίας.

Μία από τις ιδιότητες που κάνουν το MeridianOrder 3 να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητά του να εμφανίζει στην οθόνη του smartphone που χρησιμοποιεί ο σερβιτόρος, τα είδη παραγγελίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την παραγγελιοληψία.

Το MeridianOrder 3 αντικατέστησε τα κλασσικά PDA με κινητά τηλέφωνα (smartphone) με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7,5 ή 8. Αποτέλεσμα της αλλαγής είναι, μεταξύ άλλων, ο ευκολότερος χειρισμός, αφού ο χρήστης μπορεί να κάνει όλες τις...

Η τρίτη, απόλυτα αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού MeridianOrder που σχεδίασε και σας προσφέρει η ArionSoftware, διακρίνεται ήδη από την αρχή της διάθεσής της, για τη λειτουργικότητα και την αυξημένη χρηστικότητά της.

Άλλωστε, όπως και όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία, έτσι και το MeridianOrder 3 είναι σχεδιασμένο για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των εργασιών σας, εξασφαλίζοντάς σας αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η εταιρεία Arion Software ανέπτυξε και παρουσιάζει το λογισμικό εργαλείο Installer το οποίο πραγματοποιεί πλήρη εγκατάσταση σε όλες τις εμπορικές εφαρμογές της εταιρείας.

Με τη χρήση του Installer διευκολύνεται και απλοποιείται σε σημαντικό βαθμό η διαδικασία εγκατάστασης, η οποία γίνεται πλέον με ευκολότερο, κατανοητό και πιο φιλικό – στον πελάτη - τρόπο. Έτσι, η εγκατάσταση των εφαρμογών με τον Installer, γίνεται σχεδόν αυτοματοποιημένα, αφού απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή του χρήστη, ενώ...

Για εσάς που διαχειρίζεστε κατάστημα μαζικής εστίασης και κάνετε διανομή φαγητού με τηλεφωνικές ή/και online παραγγελίες, όλες οι λύσεις που χρειάζεστε για τη σωστή και γρήγορη παραγγελιοληψία και τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας, είναι ΕΔΩ!

Η Arion Software, η εταιρεία που πρώτη μηχανογράφησε τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, δημιούργησε και σας διαθέτει μια σειρά προϊόντων λογισμικού, μαζί με την ανάλογη υλική υποδομή που θα χρειαστείτε, προκειμένου να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα...