Οι εφαρμογές της οικογένειας Commerce με την τελευταία αναβάθμιση μπορούν να τρέχουν με την βάση δεδομένων στο cloud και παρέχουν:

Ασφάλεια δεδομένων

Το βασικότερο πλεονέκτημα του cloud είναι η ασφάλεια των δεδομένων αφού οι εταιρείες τα ποσά που επενδύουν σε αυτό το κομμάτι είναι τεράστια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι τελευταίες προβλέψεις της Gartner που λένε ότι η αχίλλειος πτέρνα του cloud μέχρι σήμερα θα γίνει το ισχυρό χαρτί. Δείτε περισσότερα στο

Read more: Οι εφαρμογές ανεβάζουν την database στο cloud

 

Ο κύριος Πατρικιάδης Γιάννης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega Channel «Κοινωνία ώρα Mega» και εξήγησε το θέμα με τα παράνομα λογισμικά στις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.

 

Η ασύρματη παραγγελιοληψία στην Ελλάδα, έχει έναν αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή, το πρόγραμμα Meridian Order 3. Αυτό δείχνουν τόσο οι συνεχώς αυξανόμενες εγκαταστάσεις του, όσο και οι ανανεώσεις της ετήσιας υποστήριξης του. Ήδη, ξεπέρασαν τις 300, οι εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εδώ να υπολογίζονται οι πελάτες που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος.

Read more: Ξεπέρασαν τις 300 οι εγκαταστάσεις του Meridian Order 3

Συμπληρώθηκε ήδη 1,5 χρόνος, από την στιγμή που η εταιρεία ArionSoftwareανέπτυξε και παρουσίασε, το λογισμικό εργαλείο Installerπου πραγματοποιεί πλήρη εγκατάσταση σε όλες τις εμπορικές εφαρμογές της εταιρείας.

Με τη χρήση του Installer διευκολύνθηκε και απλοποιήθηκε σε σημαντικό βαθμό η διαδικασία εγκατάστασης, η οποία γίνεται πλέον με ευκολότερο, κατανοητό και πιο φιλικό – στον πελάτη - τρόπο. Έτσι, η εγκατάσταση των εφαρμογών με τον

Read more: Arion Software Installer, 1,5 χρόνο πρωταγωνιστεί στις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων μας

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής και με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στους κλάδους της αγοράς στους οποίους δραστηριοποιείται εδώ και 17 χρόνια, η εταιρεία Arion Software απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας σε εταιρείες που κινούνται στο χώρο της μεταπώλησης προϊόντων πληροφορικής και υπολογιστικών συστημάτων.

Το πλέον ισχυρό...

Read more: Η Arion Software προσκαλεί σε συνεργασία εταιρείες μεταπώλησης προϊόντων πληροφορικής
Page 1 of 4