Meridian

Βασισμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του software, με σχολαστική και εμπεριστατωμένη ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων του κλάδου και με γνώμονα την απλότητα και την αυξημένη λειτουργικότητα δημιουργήσαμε μία εφαρμογή η οποία αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου.

Με την πληθώρα των αυτοματισμών που περιέχει το Meridian ο χρήστης ανά πάσα στιγμή έχει πλήρη άποψη για την λειτουργία της επιχείρησης του.

Το Meridian έχει την άνεση να παρακολουθεί όλες τις αίθουσες της επιχείρησης του ταυτόχρονα. Μπορεί να ξέρει ανά πάσα στιγμή τα άδεια, κατειλημμένα τραπέζια αλλά και αυτά τα οποία έχουν ζητήσει λογαριασμό και πρόκειται να φύγουν. Έτσι βλέποντας και την κάτοψη της κάθε αίθουσας ο χρήστης έχει άμεση την εικόνα πληρότητας της επιχείρησης του.

Η δυνατότητα της διαχείρισης των ειδών σε κατηγορίες και υποκατηγορίες αλλά και η ευκολία της αλλαγής του κωδικού είτε είδους είτε κατηγορίας και μετά την αρχική καταχώρηση δίνει την ευελιξία της καλύτερης παρακολούθησης των ειδών.

Ο τρόπος με τον οποίο  το Meridian παρακολουθεί τις συνταγές αλλά και τις γεύσεις που μπορεί το κάθε ένα από τα είδη να έχει, αποτελεί σημείο αναφοράς. Η συνταγή κάθε είδους χωρίζεται σε βασικά συστατικά, συστατικά συνταγής αλλά και συστατικά τα οποία μπορούν να προστεθούν αφού αποτελούν μία διαφορετική γεύση για το είδος. Το Meridian για να μην μπερδεύει τον χειριστή αλλά και για την αποφυγή λαθών δεν εμφανίζει τα βασικά συστατικά αφού χωρίς αυτά δεν υπάρχει έννοια για παράδειγμα δεν μπορεί να υπάρχει «Μακαρόνια Bolognese» χωρίς μακαρόνια. Κάθε φορά που πρέπει να γίνει μία ανάλωση από αυτό το προϊόν το πρόγραμμα θα αφαιρέσει από την αποθήκη την ανάλογη ποσότητα από τα βασικά συστατικά. Το πρόγραμμα από τα συστατικά της συνταγής έχει την δυνατότητα να αφαιρεί ώστε να μπορεί ο χρήστης να λάβει παραγγελία εκπληρώνοντας όλες τις ιδιαιτερότητες του πελάτη. Η εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί και την ποσότητα του συστατικού μέσα στο είδος με κλίμακα από το ένα έως το έξι.

Μετά την λήψη της παραγγελίας από τον χειριστή ή από τον σερβιτόρο το Meridian εκτυπώνει την παραγγελία στα τμήματα παρασκευής είτε ολόκληρη την παραγγελία ή μόνο τα είδη που αφορούν το συγκεκριμένο παρασκευαστήριο. Εκτός από την εκτύπωση, το πρόγραμμα παρακολουθεί χρονικά το κάθε παρασκευαστήριο και έτσι δίνει πληροφορία στον χειριστή για τις τυχόν καθυστερήσεις που υπάρχουν αναφορικά με τις παραδόσεις των ειδών στα τραπέζια.

Επιπλέον λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι η δυνατότητα που έχει ο υπεύθυνος να χρησιμοποιεί το barcodescannerγια την ελεγχόμενη εκτύπωση στα παρασκευαστήρια ώστε να επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη παράδοση στο τραπέζι ειδών που ο χρόνος ετοιμασίας τους είναι τελείως διαφορετικός.

Η ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών τιμοκαταλόγων κάνουν το Meridian μία εφαρμογή που μπορεί να παρακολουθήσει πολύ-χώρους εστίασης όπως (εστιατόριο, καφέ αλλά και barμαζί).

Με το ιστορικό παραγγελιών το οποίο υπάρχει στο Meridian ο υπεύθυνος μπορεί να δει το σύνολο των παραγγελιών είτε για όλο το κατάστημα είτε για τον κάθε σερβιτόρο. Επίσης μπορεί να δει ποιες από τις παραγγελίες διαγράφτηκαν μετά από την παράδοση τους στο τραπέζι, ποιες αλλάχθηκαν με αναφορά και στο αρχικό είδος αλλά και στο τελικό.

Από το ασύρματο τερματικό ο σερβιτόρος έχει την δυνατότητα να παίρνει παραγγελία από τον πελάτη με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, να εκδίδει λογαριασμό, να τυπώνει επιλεκτικά τις παραγγελίες, να κάνει αλλαγή στο τραπέζι, να κάνει παραγγελίες κέρασμα, να επιμερίζει τον λογαριασμό στο τραπέζι αλλά και να κρατάει υπόλοιπο λογαριασμού ανά τραπέζι εφόσον δεν έχει εξοφληθεί το τραπέζι πλήρως.

Το Meridian, μπορεί να αυξήσει την λειτουργικότητα του με την προσθήκη λογισμικού (components) σε απίστευτο βαθμό. Με το Delivery μπορεί να διαχειριστεί και τις τηλεφωνικές παραγγελίες με αναγνώριση του πελάτη από το τηλέφωνο του, τις διανομές και τους διανομείς, το τηλεφωνικό κέντρο, τις γραμμές σε αναμονή, τις αργοπορημένες παραγγελίες κλπ. Επίσης με την εμπορική διαχείριση συνδεδεμένη online (χωρίς γέφυρες και άλλα κόλπα) μπορεί να τιμολογεί τους πελάτες, να παρακολουθεί τις αγορές, τα αξιόγραφα, την αποθήκη, τις καταναλώσεις, τα υπόλοιπα των προμηθευτών / πελατών κλπ. Με την πληθώρα διαθεσίμων components τα οποία μπορούν να προστεθούν στο Meridian, όπως για παράδειγμα η διαχείριση ζυγιστικών για online ενημέρωση των ζυγιζόμενων ειδών στην ζυγαριά μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να φτιάξει το δικό του εργαλείο για την απόλυτη και πλήρη κάλυψη των αναγκών του.

Pin It

Νέα της Μαζικής Εστίασης

Η Spira - Scopelos brewers χρησιμοποιεί ασύρματη παραγγελία Meridian Order σε Android Η Spira - Scopelos brewers χρησιμοποιεί ασύρματη παραγγελία Meridian Order σε Android 2018-06-25 - Η SPIRA - Skopelos Brewers είναι ένα νέο μαγαζί το οποίο ήρθε να προσφέρει τη γεύση μιας Σκοπελίτικης μάρκας αφιλτράριστης... More detail
Το café Αλισάχνη στην Νέα Αγχίαλο επιλέγει Meridian Order III παραγγελιοληψία Το café Αλισάχνη στην Νέα Αγχίαλο επιλέγει Meridian Order III παραγγελιοληψία 2017-11-23 - Η "Αλισάχνη" -μία αγαπημένη λέξη του Οδυσσέα Ελύτη- ή αλλιώς "αλοφάχνη", είναι ο ψεκασμός από τα μικρά σταγονίδια... More detail
Το Sorriso Café στο Περιστέρι βάζει παραγγελιοληψία Το Sorriso Café στο Περιστέρι βάζει παραγγελιοληψία 2017-11-22 - Είναι ένα καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο κέντρο στο Περιστέρι με φοβερό καφέ και πρέπει να τον δοκιμάσεις. ... More detail
Το Cafe Miss Perfect στην Αγ. Παρασκευή επιλέγει παραγγελιοληψία Meridian Το Cafe Miss Perfect στην Αγ. Παρασκευή επιλέγει παραγγελιοληψία Meridian 2017-11-22 - Ένα νέο καφέ στην Αγία Παρασκευή είναι το Miss Perfect το οποίο άνοιξε την Δευτέρα 6-11-2017 σε ένα ωραίο χώρο. Τα προϊόντα... More detail
Το Café Loza που τρέχει παραγγελιοληψία Meridian στην Πάτμο ανέβασε τα δεδομένα στο Cloud Το Café Loza που τρέχει παραγγελιοληψία Meridian στην Πάτμο ανέβασε τα δεδομένα στο Cloud 2017-07-12 -   Ο ασφαλέστερος και πιο σωστός τρόπος για να προφυλαχτούν τα δεδομένα μιας επιχείρησης σήμερα είναι το Cloud. Και... More detail

Κατεβάστε το Meridian

Ελάχιστες προδιαγραφές