Η τρίτη έκδοση του Meridian Order είναι είναι πλέον διαθέσιμη απο το Windows Phone Marketplace. Tρέχει σε smartphones (τηλέφωνα) με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 ή Windows Phone 8.

Οι αλλαγές που φέρνει είναι πολλές που εκτός από τις αναβαθμισμένες λειτουργίες του έχει και ευκολότερο χειρισμό από τον προκάτοχο του. Ο χρήστης μπορεί να κάνει όλες τις εργασίες με ένα χέρι, μπορεί να ψάχνει μέσα στο κατάλογο για κάποιο συγκεκριμένο είδος χωρίς να θυμάται σε ποια κατηγορία είναι, να επιλέγει από την λίστα δημοφιλίας ειδών χωρίς ψάξιμο, να βγάζει συνολικό λογαριασμό ή να τον επιμερίζει στο τραπέζι, να μεταφέρει τραπέζι σε άλλο τραπέζι ακόμα και εάν είναι γεμάτο, να τρέχει την λίστα των τραπεζιών με το δάκτυλο και να βλέπει ιστορικό παραγγελιών με απλή κίνηση του δακτύλου. Όπως και ο προκάτοχος του, το Meridian Order 3 μπορεί να συνδεθεί προαιρετικά με ταμειακή μηχανή για έκδοση αποδείξεων αλλά και με υπολογιστή. Στην περίπτωση σύνδεσης με υπολογιστή το Meridian Order 3 συνδέεται και επικοινωνεί με τα άλλα PDA που βρίσκονται στον χώρο και στέλνει στοιχεία για την τήρηση ιστορικών και εμφάνιση στατιστικών της επιχείρησης. Ανεξάρτητα από τον τρόπο λειτουργίας, με ή χωρίς υπολογιστή, μπορεί να συνυπάρχουν πολλά PDA μέσα στον ίδιο χώρο και να στέλνουν παραγγελίες σε περισσότερους από ένα εκτυπωτές στο ταμείο και στα διάφορα παρασκευατήρια.

Το πρόγραμμα απαιτεί όπως και η προηγούμενη έκδοση μηδενικό χρόνο εκπαίδευσης προσωπικού και ο σερβιτόρος μπορεί να κάνει τα πάντα που χρειάζεται με ένα μόνο smartphone.

Η διάρκεια της μπαταρίας του smartphone ξεπερνάει τις 24 ώρες σε λειτουργία που σημαίνει ότι ένα μηχάνημα μπορεί να δουλεύει ολόκληρη την ημέρα χωρίς φόρτιση. Το μηχάνημα βρίσκει το σήμα του σε μικρότερο χρόνο από τα προηγούμενα μοντέλα (PDA) με αποτέλεσμα ο σερβιτόρος να μην καθυστερεί μπροστά στον πελάτη περιμένοντας να βρει σήμα για να πάρει την παραγγελία.

Η αξία κτήσης του συστήματος ασύρματης παραγγελίας είναι λιγότερη από τον μισθό ενός σερβιτόρου μερικής απασχόλησης και η δυνατότητα αναβάθμισης είναι μεγάλη χωρίς να απαιτείται αλλαγή εξοπλισμού.

 

Pin It