Το Meridian Order προσφέρει στον κάτοχο του όλα αυτά που χρειάζεται μία επιχείρηση με τραπέζια και σερβιτόρους για να λειτουργήσει.

Έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να λειτουργεί είτε αυτόνομο χωρίς υπολογιστή όσο και σε επικοινωνία με computer. Ο τρόπος χρήσης είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις και αξιόπιστος που δεν δημιουργεί προβλήματα λειτουργίας.

Στην περίπτωση χρήσης του Meridian Order χωρίς επικοινωνία με υπολογιστή το πρόγραμμα δεν κρατάει στοιχεία μέτα το κλείσιμο της βάρδιας του σερβιτόρου. Μέχρι το κλείσιμο όλα τα στοιχεία κρατούνται μέσα στην συσκευή και για αυτό το λόγο όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα μηχανήματα σε λειτουργία θα πρέπει η επιχείρηση να έχει πόστα. Ο σερβιτόρος με το μηχάνημα του μπορεί να πάρει πρώτη αλλά και συμπληρωματική παραγγελία από τραπέζι, να κάνει αλλαγή παραγγελίας, να στείλει σε έναν ή περισσότερους εκτυπωτές αυτόματα και να κλείσει τον λογαριασμό. Κατά το κλείσιμο του λογαριασμού έχει την δυνατότητα να τον επιμερίσει, να εισπράξει μέρος του συνόλου του και εφόσον επιθυμεί να τον εκτυπώσει για να δώσει χαρτί στον πελάτη. Με το μηχάνημα και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μπορεί να κεράσει ή να κάνει έκπτωση σε κάποιο τραπέζι είτε κάποια είδη είτε ακόμα και ολόκληρη παραγγελία. Μεταφέρει τραπέζι από το ένα στο άλλο, διορθώνει παραγγελίες που έχουν ήδη τυπωθεί στo παρασκευαστήριο όταν ο πελάτης ζητήσει αλλαγή, εμφανίζει την κατάσταση των τραπεζιών του σερβιτόρου (άδεια / γεμάτα).

Στο τέλος της βάρδιας ο σερβιτόρος σε συνεργασία με τον προϊστάμενο θα κλείσει το ταμείο του το οποίο θα εκτυπωθεί και θα έχει και στατιστικά στοιχεία για τις παραγγελίες του. Σύνολο ποσότητας ανά είδος (πχ 30 coca cola), σύνολο λογαριασμών, σύνολο ποσότητας όλων των ειδών και φυσικά και το σύνολο του ποσού που εισέπραξε, καθώς και ιστορικό αλλαγμένων και διαγραμμένων παραγγελιών για καλύτερο έλεγχο του προσωπικού. Δείγμα του χαρτιού κλεισίματος του ταμείου μπορείτε να βρείτε εδώ. Μετά το κλείσιμο του ταμείου θα διαγραφούν και όλα τα δεδομένα για να ξεκινήσει η επόμενη βάρδια από το μηδέν.

Στις επιχειρήσεις αυτές που οι ανάγκες απαιτούν περισσότερους από ένα σερβιτόρους, θα πρέπει επειδή τα μηχανήματα δεν επικοινωνούν μεταξύ τους ο κάθε σερβιτόρος να έχει το δικό του πόστο και το σύστημα θα μπορέσει να κρατήσει απεριόριστο αριθμό smartphone χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν πάλι δεν είναι εφικτό ο κάθε σερβιτόρος να έχει το δικό του πόστο τότε θα πρέπει να συνδεθεί υπολογιστής με Meridian για να μπορεί να κρατάει τα στοιχεία από όλα τα smartphones και να μπορούν οι σερβιτόροι να εξυπηρετούν οποιοδήποτε τραπέζι.

Η χρήση του είναι πάρα πολύ εύκολη, ο χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ελάχιστος έως μηδαμινός.

Η τελευταία έκδοση του Meridian Order τρέχει σε smartphone και μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα για το Meridian Order 3

Κατεβάστε το Meridian Order 3 στο δικό σας Windows Phone 7.5 mango ή Windows Phone 8 για να το δοκιμάστε και κατεβάστε και το Meridian με δοκιμαστικά δεδομένα για να δείτε το σύστημα σε πλήρη λειτουργία.

 

Pin It