Σύστημα μηχανογράφησης που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων με σταθερό σημείο πώλησης. Ο σκοπός του Meridian Order POS είναι η δυνατότητα λήψης παραγγελιών από σταθερό σημείο και η αποστολή σε εκτυπωτή. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει και σαν ταμειακή μηχανή.

Το Meridian Order POS δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης των παρεχομένων προς τον πελάτη υπηρεσιών αφού επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο λήψης της παραγγελίας, την αποστολή της στο παρασκευαστήριο και την έκδοση του λογαριασμού σε τραπέζια ή όρθιους.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Meridian Order POS καθώς επίσης και να κατεβάσετε δωρεάν ένα demo του προγράμματος στον υπολογιστή σας.  

Επίσης, μπορείτε να δείτε σχετικό  video του Meridian Order POS, στο κανάλι της Arion Software στο Youtube.

Το Meridian Order POS μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα προγράμματα της εταιρείας μας ώστε να προσφέρει πληρέστερη κάλυψη στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Έτσι, όταν συνδυαστεί με το Meridian Order το οποίο είναι σύστημα ασύρματης παραγγελίας για σερβιτόρο μπορεί να κρατάει τα δεδομένα σαν server, και με το λογισμικό Meridian μπορεί να παρακολουθεί ιστορικά και στατιστικά στοιχεία. Τέλος με το πρόγραμμα Delivery, που αποτελεί ένα πλήρες πακέτο μηχανογράφησης για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με διανομή φαγητού μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών, επεκτείνει την λειτουργικότητα του τόσο που καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησης. 

Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Pin It