Το Meridian Order POS είναι μία εφαρμογή ασύρματης παραγγελίας το οποίο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων με σταθερό σημείο πώλησης με απίστευτα χαμηλό κόστος. Ο σερβιτόρος παίρνει την παραγγελία από τον πελάτη και μπορεί να την καταχωρήσει μέσα στο σύστημα και να την στείλει κατευθείαν στον εκτυπωτή.

Το Meridian Order POS είναι σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας και από οποιονδήποτε άνθρωπο με εκπαίδευση που δεν ξεπερνάει σε καμιά περίπτωση τα 15 λεπτά. Με τις αυξημένες δυνατότητες του και την ευελιξία που έχει το Meridian Order POS είναι πολύ δύσκολο να μην μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα ή ενσύρματα με δυνατότητα στο ασύρματο δίκτυο να καλύπτει αποστάσεις από 50 μέτρα μέχρι 5 χιλιόμετρα. Μπορεί να τυπώνει, σε περισσότερους από ένα εκτυπωτές, την παραγγελία ανάλογα με το τμήμα παρασκευής των ειδών, να τυπώνει την παραγγελία σε ένα εκτυπωτή συγκεντρωτικά, να τυπώνει αντίγραφα των παραγγελιών σε θερμικό εκτυπωτή και να εκδίδει τον λογαριασμό για το τραπέζι. Έχει την δυνατότητα να καταχωρεί παραγγελίες χωρίς αριθμό τραπεζιού αλλά και να εκδίδει τον λογαριασμό αυτόματα στις περιπτώσεις εκείνες που ο σερβιτόρος εισπράττει τα χρήματα με την παράδοση της παραγγελίας.

Ο σκοπός του Meridian Order POS είναι η δυνατότητα λήψης παραγγελιών από σταθερό σημείο και αποστολή σε εκτυπωτή ή/και ταμειακή μηχανή, φορολογικό εκτυπωτή. Μπορεί να λειτουργήσει με ή χωρίς την παρακολούθηση τραπεζιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από barman, ταμείο, σερβιτόρο κα. Το Meridian Order POS δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης των παρεχομένων προς τον πελάτη υπηρεσιών αφού από την μία πλευρά επιταχύνει απίστευτα τον χρόνο λήψης και αποστολής της παραγγελίας στο παρασκευαστήριο και από την άλλη ο χειριστής μπορεί εύκολα και με το πάτημα ενός πλήκτρου να δώσει στον πελάτη τον λογαριασμό.

Πλεονεκτήματα

·         Λήψη παραγγελίας από σταθερό σημείο

·         Δεν θέλει Computer

·         Ελάχιστη εκπαίδευση προσωπικού

·         Χαμηλό κόστος αγοράς

·         Μηδενικό κόστος συντήρησης

·         Έξυπνο και ευέλικτο

·         Απίστευτες δυνατότητες που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες

·         Έτοιμα menu από το Internet

·         Πρόγραμμα κατασκευής menu από υπολογιστή

·         Παρακολούθηση των PDA όταν συνδυάζεται με MeridianOrderII

 

Μειονεκτήματα

·         Δεν εκδίδει αυτόματα αποδείξεις από ταμειακή μηχανή (*)

·         Δεν κρατάει στοιχεία (**)

·         Δεν έχει στοιχεία για πελάτη (**)

·         Δεν εκδίδει τιμολόγιο

 

 

(*) Ειδική έκδοση του Meridian Order POS μπορεί να συνδεθεί με ταμειακή μηχανή και να τυπώνει τις αποδείξεις αυτόματα με την αποστολή της παραγγελίας.

(**) Προαιρετική αποστολή αρχείου πωλήσεων σε υπολογιστή με Meridian (όπως στις εξελιγμένες ταμειακές μηχανές) στο τέλος της βάρδιας για την παρακολούθηση αποθήκης, αγορών, προμηθευτών, υπολοίπων, πρώτων υλών, συνταγών και άλλα.

 

Tεχνικά χαρακτηριστικά του Meridian Order POS

Pin It