Ότι οι δυνατότητες του προγράμματος Meridian Order 3, δηλαδή του πρωταγωνιστή της ασύρματης παραγγελιοληψίας, ξεπερνούν κάθε προσδοκία, και καλύπτουν τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις που έχει αυτή η καθοριστική λειτουργία, αυτό είναι γνωστό. Το μαρτυρούν και το επιβεβαιώνουν καθημερινά οι εκατοντάδες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που το εμπιστεύονται.

Το πρόγραμμα όμως σε εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο όταν το λειτουργείς με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι είναι σχεδιασμένο για να απογειώνει τη λειτουργία ενός καταστήματος, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και σιγουριά.

Δοκιμάσαμε στο εργαστήριο μας, επαναβεβαιώσαμε τα συμπεράσματα μας και καταλήξαμε. Από σήμερα, η μοναδική προσφορά της εταιρείας μας που αφορά την ασύρματη παραγγελιοληψία, θα διατίθεται με το νέο και εξαιρετικής ισχύος smartphone Nokia Lumia 530. Με μεγάλη οθόνη 4” και τετραπύρηνο επεξεργαστή ανατρέπει τα δεδομένα στις ταχύτητες λειτουργίας των Windows phone.

Συνεχίζουμε τις δοκιμές στο εργαστήριο μας, κάνουμε εντατικούς ελέγχους, καταλήγουμε σε συμπεράσματα και τελικά σας προτείνουμε. Και ξέρουμε ότι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε, δεν θα σας απογοητεύσει. Τουναντίον, θα είναι σύμφωνο και με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεστε και είμαστε εδώ, 17 χρόνια τώρα, για να σας το δίνουμε. Αρκεί, να έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση και την τεχνογνωσία μας.