Ένα νέο smartphone με οθόνη 4.7 ίντσες και CPU με 4 πυρήνες στα 1100 MHzείναι το νέο μοντέλο στην οικονομική κατηγορία που έχει βγάλει η Microsoft. Το κινητό έχει 1 GB ramκαι λειτουργικό σύστημα Windows phone 10 με μπαταρία 2100 mAh για μεγάλη διάρκεια.

Δοκιμάσαμε το Meridian Order στο smartphoneκαι είδαμε πως είναι να τρέχει το πρόγραμμα σε γρήγορο κινητό. Το πρόγραμμα με ένα δοκιμαστικό menuτρέχει πάρα πολύ καλά χωρίς κολλήματα και χωρίς καθυστερήσεις. Σε περιβάλλον εργαστηρίου βάλαμε πεντακόσιες παραγγελίες με το smartphone και το κινητό δούλευε με την ίδια ταχύτητα όπως και στην αρχή. Η εφαρμογή βελτιστοποιεί την βάση δεδομένων και καταφέρνει να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Στην γκάμα των κινητών με χαμηλή τιμή βρίσκεται το Microsoft Lumia 435 το οποίο δοκιμάσαμε στο εργαστήριο μας και σας περιγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Το κινητό έχει CPU με δύο πυρήνες στα 1200 MHzπου σημαίνει ότι έχει ικανοποιητική ταχύτητα για να τρέχει το Meridian Order 3.

Με 1024 MB RAM το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει με αξιοπρεπή ταχύτητα ένα μεγάλο menu, με πάρα πολλά είδη, χωρίς να παρουσιάζει κολλήματα και καθυστερήσεις.

Read more: Δοκιμή το Microsoft Lumia 435 με Meridian Order 3

Συνεχίζουμε τις δοκιμές στο εργαστήριο μας, κάνουμε εντατικούς ελέγχους, καταλήγουμε σε συμπεράσματα και τελικά σας προτείνουμε. Και ξέρουμε ότι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε, δεν θα σας απογοητεύσει. Τουναντίον, θα είναι σύμφωνο και με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεστε και είμαστε εδώ, 17 χρόνια τώρα, για να σας το δίνουμε. Αρκεί, να έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση και την τεχνογνωσία μας.

Read more: Microsoft Lumia 535: η ομορφιά και η δύναμη στην υπηρεσία του Meridian Order 3!

Δοκιμάσαμε στο εργαστήριο μας, επαναβεβαιώσαμε τα συμπεράσματα μας και καταλήξαμε. Από σήμερα, η μοναδική προσφορά της εταιρείας μας που αφορά την ασύρματη παραγγελιοληψία, θα διατίθεται με το νέο και εξαιρετικής ισχύος smartphone Nokia Lumia 530. Με μεγάλη οθόνη 4” και τετραπύρηνο επεξεργαστή ανατρέπει τα δεδομένα στις ταχύτητες λειτουργίας των Windows phone.

Read more: Nokia Lumia 530: η τετραπύρηνη δύναμη στο πλευρό του Meridian Order 3!
Page 1 of 2